Lees meer...Mijn website probeert een zo breed mogelijk beeld te geven van de stad Leiden en dan toegespitst op documentatie fotografie, dit is namelijk ook mijn hobby. Daarnaast ben ik ook nog de "huisfotograaf" van  Stiel ( Stichting Industrieel Erfgoed Leiden)en één van de fotografen van de Leidse Hofjesconcerten, de L.B.G (Leidse Binnenstadsgemeente voor o.a. het Leids Kerkblad), de Open Kerk, de Stichting Cantate Domino de Choral Evensongs: http://www.evensongsleiden.nl/ en de Stichting Voor Elkaar Leiden:  http://www.voorelkaarleiden.nl/

Lees meer... **Copyright regels: **https://www.auteursrecht.nl/ik-ben-maker/Fotograaf.
Ook een foto die op social media, zoals Facebook, is geplaatst, is meestal auteursrechtelijk beschermd. Houd ook rekening met de rechten van anderen. In de fotoverklaring staat altijd vermeld of het een foto en /of reproductie van anderen betreft. Indien dit ontbreekt was het niet te achterhalen. Technisch is het niet mogelijk om het watermerk van anderen in de foto te plaatsen. Vermeld altijd de naam Niek Bavelaar bij mijn foto's.
Mijn watermerk op de foto's is ter bescherming van mijn auteursrecht, respecteer dit auteursrecht.

Lees meer...De foto's op deze website zijn slechts een selectie uit mijn fotocollectie die bestaat uit meer dan 70.000 negatieven en digitale foto's en een ruime collectie videofilms over Leiden. Regelmatig worden nieuwe foto's toegevoegd. Laat eens weten wat u van mijn website vindt door een bezoek te brengen aan mijn gastenboek of stuur een email via het contactformulier op deze website.